Obțineți pașaport, viză, permis de conducere, cartea de iden

Anul e plin de sarbatori! Cum va pregatiti sa le intampinati? Botezul, nunta, motul -obiceiuri regionale la romani. Despre amintirile copilariei noastre.

Obțineți pașaport, viză, permis de conducere, cartea de iden

Mesajde rosabarreto » Vin Iun 09, 2017 9:12 pm

Compania noastră are ani de experiență în producerea pașapoartelor și a altor documente de identitate. Folosim echipamente și materiale de înaltă calitate pentru a produce pașapoarte contrafăcute. Toate caracteristicile secrete ale pașapoartelor reale sunt duplicate cu grijă pentru documentele noastre falsificate. Suntem cel mai bun producător de documente de calitate. Cu peste 3 milioane de documente care circulă peste lume. Oferim numai pașapoarte de înaltă calitate, licențe de conducere, carduri de identitate, ștampile și alte produse pentru un număr de țări: SUA, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Italia, Finlanda, Franța, Africa de Sud, Spania, Regatul Unit. Dubai (emiratele) și multe altele.

Imprimăm și vindem bancnote contrafăcute de gradul A de peste 52 de monede din lume. Aici este șansa dvs. de a fi milionar. Banii noștri sunt reproduse perfect cu toate funcțiile de securitate disponibile. Nu se disting la ochi și atingere, facturile autentice notate cu numere de serie diferite pe fiecare notă, holograme și toate caracteristicile de securitate. Avem hârtii (substratul) deja gravate concepute în față și înapoi ale diferitelor valute ale fiecărei denumiri

Noi oferim cele mai recente note negre, note alb, soluție automată ssd, lichid rapid de curățare (culoare brun deschis) și praf de curățare rapidă (culoare neagră), Excantine de Oxeyde R5 Powder Solution, Pudră de culoare albă albă, Pulbere Vectrol, Lactime Base 98%, mașini de curățat microtectină și Tebi-Matonic, ssd, produse chimice universale, pastă vectrol, note alb-negru, pulberi de activare și specializări pentru curățarea tuturor tipurilor de note defecte Note note alb, anti-briza, ștampilată, marcată sau colorată. Se topește și reactivează substanțele chimice înghețate și oferă o curățare 100% pentru facturi precum dolar, euro, lire sterline și transferul culorilor din nota utilizată la facturile albe noi.

Producător: genuinneproducts@programmer.net

Skype..nicolas.persey

Whatsapp .. + 447424923734
rosabarreto
 
Mesaje: 28
Membru din: Iun 09, 2017


Înapoi la Traditii, obiceiuri si sarbatori la romani!