REGULAMENT DE MEDIATIZARE!

Regulament de mediatizare! Cazurile vor fi mediatizate numai cu stirea si acordul www.copilulmeu.ro! Urgente, situatii critice, campanii de intr-ajutorare, donatii pentru copii! Au nevoie de ajutorul nostru ca sa traiasca si sa se bucure de viata!

REGULAMENT DE MEDIATIZARE!

Mesajde CopilulMeu.ro » Vin Noi 04, 2005 10:56 pm

1. www.copilulmeu.ro, se implica doar in mediatizarea cazurilor umanitare, iar nu in colectarea fondurilor destinate intr-ajutorarii.

2. Decizia de a mediatiza un caz sau altul apartine integral www.copilulmeu.ro, fiind o actiune benevola.

3. Deplina responsabilitate pentru veridicitatea informatiilor furnizate pentru www.copilulmeu.ro in vederea mediatizarii acestor cazuri apartine persoanelor care le trimit (in format electronic, pe suport de hartie etc) pe adresa/sediul www.copilulmeu.ro.

4. Prezentarea cazurilor nu reprezinta, sub nici o forma, confirmarea sau evaluarea cazurilor respective de catre echipa www.copilulmeu.ro.

5. Decizia de sprijinire a cazurilor prezentate este individuala, pe propria responsabilitate a celui care sprijina respectivul caz.

6. Cazurile sunt mediatizate si eventual discutate de catre utilizatorii www.copilulmeu.ro numai in aceasta sectiune a forumului. Orice alta discutie (subiect si/sau mesaj) deschisa in alta sectiune a forumului va fi imediat stearsa.

7. Pentru mediatizarea cazului, solicitantul va parcurge urmatoarele etape:

a. Va trimite mai intai o cerere (solicitare) a mediatizarii cazului pe adresa 0ffice@copilulmeu.ro

b. De la caz la caz, www.copilulmeu.ro va solicita documentele necesare pentru confirmarea situatiei prezentate (adeverinte, certificate etc) si alte documente suplimentare pentru evaluarea cazului (prin posta sau prin fax).

c. In a treia etapa, la cererea expresa a parintelui si numai daca www.copilulmeu.ro isi da acceptul, vor fi publicate numerele contului bancar deschis pentru ajutorarea copilului. Parintele va trimite prin posta -la sediul www.copilulmeu.ro- un document (adeverinta) in original obtinut de la banca, din care sa reiasa ca titularul acelui cont este chiar el sau copilul pentru care se face mediatizarea.
CopilulMeu.ro
Site Admin
 
Mesaje: 121
Membru din: Oct 31, 2002


Înapoi la Daruieste din suflet pentru un ...sufletel de copil!