Oferta servicii rent a car Bucuresti

Scrieţi aici anunţurile dumneavoastră de vânzare sau cumpărare. Înainte a scrie un anunţ vă rugăm să citiţi cu atenţie şi să respectaţi regulile forumului.

Oferta servicii rent a car Bucuresti

Mesajde paraschivrazvan25 » Mie Dec 13, 2017 4:41 pm

Va punem la dispozitie oferte speciale de inchirieri auto in cele mai bune conditii daca doriti sa circulati in capitala cu o masina economica. De asemenea serviciul de rent a car Bucuresti se adreseaza si companiilor care au nevoie sa inchirieze masini pe termen lung cat si turistilor straini care aterizeaza in aeroportul Henri Coanda din Otopeni sau romanilor plecati la munca in strainatete. Contravaloarea serviciilor de inchiriere poate fi achitata in lei sau in euro si va cuprinde minim 24 de ore de inchiriere a masinii. Pentru alte informatii sau detalii legate de inchirieri auto va asteptam pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro
paraschivrazvan25
 
Mesaje: 2
Membru din: Dec 13, 2017

Re: Oferta servicii rent a car Bucuresti

Mesajde paraschivrazvan25 » Lun Ian 29, 2018 1:48 pm

paraschivrazvan25 scrie:Va punem la dispozitie oferte speciale de inchirieri auto in cele mai bune conditii daca doriti sa circulati in capitala cu o masina economica. De asemenea serviciul de rent a car Bucuresti se adreseaza si companiilor care au nevoie sa inchirieze masini pe termen lung cat si turistilor straini care aterizeaza in aeroportul Henri Coanda din Otopeni sau romanilor plecati la munca in strainatete. Contravaloarea serviciilor de inchiriere poate fi achitata in lei sau in euro si va cuprinde minim 24 de ore de inchiriere a masinii. Pentru alte informatii sau detalii legate de inchirieri auto va asteptam pe http://www.rent-a-car-otopeni.roIn luna februarie toti cei interesati de colaborari pe partea de inchirieri auto Bucuresti vor beneficia de reducere 20 la suta pentru servicii si de livrarea gratuita a masinii la locatia indicata.
paraschivrazvan25
 
Mesaje: 2
Membru din: Dec 13, 2017


Înapoi la Anunţuri de vânzare - cumpărare