Mamici care ne enerveaza!!!!

E o mare bucurie pentru parinti sa isi vada copiii crescand... Varsta lui "Nu", relatia parinte-copil, lungul drum al cresterii si educarii micutilor nostri.

Mesajde nicole@b » Mie Feb 03, 2010 11:15 am

nu fi surprinsa de asta Lucia ca si soacra-mea tot pe principiul asta merge...sa-l vezi pe micutul meu cum vine si isi cerere iertare daca se scapa pe el...de,trebuia invatat la oala in astia doi ani cat am stat acasa...e drept ca nu-mi convine nici mie ca n-am scapat inca de pampi,dar nici nu sunt adepta solutiilor extreme...
Imagine
ImagineImagine
Imagine
nicole@b
Intelept
Intelept

Mesajde nicole@b » Mie Feb 03, 2010 11:19 am

cred ca asta trebuia s-o scriu la soacre care ne enerveaza...exista asa ceva pe-aici?ca am sa-i zic vreo doua... [:D]
Imagine
ImagineImagine
Imagine
nicole@b
Intelept
Intelept

Mesajde bibishka » Mie Feb 03, 2010 11:33 am

Jo la mine sigur e de la alimentatie....eu cat as vrea sa fie totul perfect, si voi stiti cat sufra si ma straduiesc...catarul din fiimea e mai puternic decat mine....pe nu o deranjeaza de loc in mom cand situatia e mai critica..insa eu stiu ca nu e bine asa ...pt tot ..de la ficat la colon...si la tot organismul....acum de ceva vreme se plange de balonari...si imi zice ca simte cum se plimba ceva prin burtica....inaointe nu avea asa ceva....si daca un dr. mi-a zis ca nu se considera constipatie kk pe care o face din moment ce are scaun zilnic am lasat-o asa.....

Lucia , chiar merita sa te gandesti la persoana aia....
[/i]
Imagine
Imagine

prietenia este o legatura,dar care nu multora le e data si pe care nu toti o pot intemeia.
bibishka
Maestru
Maestru

Mesajde bella84 » Mie Feb 03, 2010 11:46 am

nicole@b scrie:cred ca asta trebuia s-o scriu la soacre care ne enerveaza...exista asa ceva pe-aici?ca am sa-i zic vreo doua... [:D]

Exista si inca cate [:D] [:D]
ImagineImagine
Cat cerul e albastru suntem deasupra tuturor !!!
bella84
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde jo_ana » Mie Feb 03, 2010 12:11 pm

Bibi, sa ne zici si noua ce rezultate aveti la analize si echo...
jo_ana
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Anterior

Înapoi la Discutii despre copii