NU VREAU SA DORM DECAT CU MAMI!

Prima copilarie... Temeri si frici frecvente... Probleme cu somnul, alimentatia, intarcatul... Solutii.

NU VREAU SA DORM DECAT CU MAMI!

Mesajde Toni cocris » Dum Feb 07, 2010 12:19 am

Am o fetita de 2,5 ani. A dormit in patutul ei pana la 1an si 10 luni. Atunci a racit prima data. Nefiind obisnuita sa am copilul bolnav, am tinut printesa cu mine in pat. De atunci nu vrea sa doarma decat cu mine. Daca incerc sa o adorm in patul ei incepe sa planga. Amiaza si-o face in patul ei, adormita fiind de bona, eu nefiind acasa. Poate cineva sa-mi spuna cum sa o conving sa doarma in patul ei( nu avem camera separata)? [suzeta]
Toni cocris

• Toni cocris are album: (5 poze)

• Mesajde bebealex22 » Dum Feb 07, 2010 7:16 pm

ALEX A DORMIT IN PATUTUL LAUI PANA LA UN AN APROAPE, DAR DIN CAUZA CA MAI IN FIECARE WEEKEND PLECAM LA PARINTI SI DORMEA CU NOI IN PAT S-A INVATAT CU NOI. ACUM DE CATEVA ZILE A I-AM CUMPARAT UN PAT PENTRU COPII SI NICI NU SE MAI URCA LA NOI IN PAT . VREA DOAR IN PATUL LUI. [cool]
    Imagine
    bebealex22
    Consilier
    Consilier

Mesajde mamiy » Dum Feb 07, 2010 7:37 pm

Probabil ca al meu va dormi cu noi pana cand se va insura [alc] [czid] [:D]
    Imagine
    Imagine
    mamiy
    Maestru
    Maestru

Mesajde mary_lou » Dum Feb 07, 2010 8:05 pm

Sa o convingi sa adoarma in patul ei probabil nu ai sa reusesti, o perioada ar trebui sa o lasi sa adoarma cu trine si poi sa o muti in camera ei...Vezi daca functioneaza...
    Imagine

"N-as vrea sa stiu ca in timp voi ajunge asemeni unui fir de praf, mai bine sa fiu un gand frumos in mintea fiecarui om ce m-a cunoscut."
    mary_lou
    Membru de Onoare
    Membru de Onoare

Mesajde Toni cocris » Mie Feb 10, 2010 12:41 am

Nu am sanse prea curand sa o reobisnuiesc cu patutul ei. Si sotul meu spune ca voi dormi cu fetita pana cand o sa implineasca 18 ani. Este foarte incapatanata. Nu stiu cum sa procedez.
    Toni cocris

• Toni cocris are album: (5 poze)

• Mesajde dragomir lucia » Mie Feb 10, 2010 8:04 am

daca tot nu mai doarme in patutul ei eu iti sugerez sa il scoti din camera...eventual sa ii cumperi altul....la noi asa a functionat...schimbarea l-a atras pe stef...eu am dormit cu el pana pe la 3 ani....in dormitor avem un coltar si la un moment dat satula de dormit numai pe o parte si de cate lovituri in nas imi luam am decis sa despart coltarul in doua paturi...si a functionat,i-a placut din prima,desi recunosc vreo 2-3 nopti stateam cu el pana adormea....acu daca ma duc seara in patul lui ma goneste....si al meu e fff incapatanat si iti spun din experienta cu forta nu rezolvi nimic,trebuie sa fie ceva sa-i placa ei,sa vina din partea ei....la noi a mers si pentru ca am continuat sa dorm in aceiasi camera cu el si toata noaptea se uita spre patul meu sa nu dispar. [:D]
    mult succes!
    Imagine
    dragomir lucia
    Maestru
    Maestru

Înapoi la Copilul de la 1 la 3 ani