NU VREAU SA DORM DECAT CU MAMI!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
|
NU VREAU SA DORM DECAT CU MAMI!Am o fetita de 2,5 ani. A dormit in patutul ei pana la 1an si 10 luni. Atunci a racit prima data. Nefiind obisnuita sa am copilul bolnav, am tinut printesa cu mine in pat. De atunci nu vrea sa doarma decat cu mine. Daca incerc sa o adorm in patul ei incepe sa planga. Amiaza si-o face in patul ei, adormita fiind de bona, eu nefiind acasa. Poate cineva sa-mi spuna cum sa o conving sa doarma in patul ei( nu avem camera separata)?
ALEX A DORMIT IN PATUTUL LAUI PANA LA UN AN APROAPE, DAR DIN CAUZA CA MAI IN FIECARE WEEKEND PLECAM LA PARINTI SI DORMEA CU NOI IN PAT S-A INVATAT CU NOI. ACUM DE CATEVA ZILE A I-AM CUMPARAT UN PAT PENTRU COPII SI NICI NU SE MAI URCA LA NOI IN PAT . VREA DOAR IN PATUL LUI.
Sa o convingi sa adoarma in patul ei probabil nu ai sa reusesti, o perioada ar trebui sa o lasi sa adoarma cu trine si poi sa o muti in camera ei...Vezi daca functioneaza...
Nu am sanse prea curand sa o reobisnuiesc cu patutul ei. Si sotul meu spune ca voi dormi cu fetita pana cand o sa implineasca 18 ani. Este foarte incapatanata. Nu stiu cum sa procedez.
daca tot nu mai doarme in patutul ei eu iti sugerez sa il scoti din camera...eventual sa ii cumperi altul....la noi asa a functionat...schimbarea l-a atras pe stef...eu am dormit cu el pana pe la 3 ani....in dormitor avem un coltar si la un moment dat satula de dormit numai pe o parte si de cate lovituri in nas imi luam am decis sa despart coltarul in doua paturi...si a functionat,i-a placut din prima,desi recunosc vreo 2-3 nopti stateam cu el pana adormea....acu daca ma duc seara in patul lui ma goneste....si al meu e fff incapatanat si iti spun din experienta cu forta nu rezolvi nimic,trebuie sa fie ceva sa-i placa ei,sa vina din partea ei....la noi a mers si pentru ca am continuat sa dorm in aceiasi camera cu el si toata noaptea se uita spre patul meu sa nu dispar.
mult succes! ![]()
|
|
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
|