Amoxicilina in primul trimestru

Greturi, somnolenta, balonare, iritabilitate, cresterea in greutate, celulita, vergeturi, constipatie, dureri musculare, oboseala etc Discutii, experiente si remedii.

Amoxicilina in primul trimestru

Mesajde sabo ionela mirela » Lun Feb 08, 2010 3:41 pm

iata-ma-s cu o bebita de 2 ani si 4 luni, cu un samburel in burta de 3 saptamani [noroc] si cu un drenaj dentar ce necesita antibiotic.Atat stomatologul ,cat si ginecologul si medicul de familie si-au dat acordul pentru a lua antibiotic.Parerile au fost impartite,insa la dozaj:unii zic o capsula de 500 mg/12 ore, altii 2 capsule de 500 mg /12 ore.Ati avut careva vreo situatie similara?Nu-mi place deloc sa iau antibiotic, dar n-am alternativa.Stiu ca bunul D-ZEU ma va ajuta sa depasesc momentul cu bine.
ImagineImagine
Imagine
sabo ionela mirela
Asistent
Asistent

Mesajde sabo ionela mirela » Lun Feb 08, 2010 3:42 pm

Antibiotic=Amoxicilina
ImagineImagine
Imagine
sabo ionela mirela
Asistent
Asistent

Mesajde marimira » Lun Feb 08, 2010 4:32 pm

[wow] In primul rand felicitari pt sarcina,sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi. [floare]
De antibiotic nu stiu ce sa-ti zic...nu se poate rezolva cu ceva local?
Imagine
Imagine
"Copilul este un inger ale carui aripi se micsoreaza pe masura ce ii cresc picioarele"
marimira
Maestru
Maestru

Mesajde mami_mic » Lun Feb 08, 2010 5:16 pm

Sa-ti traiasca bebicii!

eu zic sa mergi pe mana obtetricianului.

Eu am avut multe probleme in sarcina si a trebuit sa fac mai multe tratamente. Pot sa zic ca medicul de familie e paralel cu probleme in sarcina (cel putin al meu). In afara de ceea ce stie toata lumea, nu se baga. Am ajuns sa ii spun eu de cate una-alta [cfev] si se uita la mine la mata in calendar.

Si ma gandesc ca in cazul tau fie iei 2 pastile pentru 5 zile sau iei 1 pastila pentru 10 zile e cam acelasi caz. Dar eu ti-am zis parerea mea.
mami_mic

Mesajde bella84 » Lun Feb 08, 2010 5:17 pm

Felicitari Ionela si sarcina usoara [noroc]
ImagineImagine

Cat cerul e albastru suntem deasupra tuturor !!!
bella84
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde sabo ionela mirela » Mar Feb 09, 2010 8:29 am

Multumesc pentru ajutor.Sper ca totul o sa fie bine .Nu merge cu nimic local,pentru ca infectia nu se aduna.Dintele trebuie extras dupa a3-a luna de sarcina,iar pana atunci drenat periodic,astfel incat infectia sa nu ajunga in restul organismului.Toate cele bune. [cool]
ImagineImagine
Imagine
sabo ionela mirela
Asistent
Asistent

Mesajde bubutza » Mar Feb 09, 2010 9:50 am

Buna Ionela.
Eu sunt in domeniu (stomatologie),am avut paciente insarcinate cu infectii mari in primul trimestru de sarcina si nu se pot rezolva decat asa cu antibiotic (Amoxicilina de 500 mg una sau 2 la 12 ore).
Nu se intampla nimic cu fatul de aceea se si da antibioticul asta si la nevoie ...presupun ca la tine este nevoie daca ti-a recomandat .
Studiile preclinice efectuate la animale-amoxicilina nu a dovedit efect teratogen. Studiile clinice au demonstrat ca se poate administra in timpul sarcinii. Cantitati foarte mici de amoxicilina se excreta in laptele matern; de obicei, in timpul administrarii produsului, alaptarea nu trebuie intrerupta. Totusi, in cazul producerii diareei, candidozei sau aparitia eruptiei cutanate la sugar se intrerupe fie alaptarea, fie adminstrarea amoxicilinei.
Vreau sa te felicit pentru sarcina ,sa fie usoara si un bebe sanatos si papacios.
Pupici.
Imagine

"Sometimes the hardest thing and the right thing ,are the same"
bubutza
Maestru
Maestru

Mesajde jo_ana » Mar Feb 09, 2010 10:57 am

Eu am luat antibiotic in sarcina si bb-le a fost ok...daca medicul a recomnadat, nu mai astepta, ci fa tratamentul!
jo_ana
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde adeluta75 » Mar Feb 09, 2010 6:55 pm

Singurul antibiotic care poti sa-l iei sigur in sarcina e amoxicilina,asa ca poti lua linistita.
Imagine
Imagine
adeluta75
Maestru
Maestru

Mesajde sabo ionela mirela » Mie Feb 10, 2010 3:55 pm

Am inteles asta.Inca nu mi-e foarte clar in ce cantitate.
ImagineImagine
Imagine
sabo ionela mirela
Asistent
Asistent

Următorul

Înapoi la Micile necazuri ale sarcinii