clubul mamicilor din decembrie 2006

Cat timp ne acordam,noua, mamicilor? Cum ne simtim ca proaspete mamici?

Mesajde analy » Sâm Feb 06, 2010 8:11 pm

Ei ce frumos ai spus poezioara [cool] ne place mult pijamaluta care ti-a cumparat-o mami tau...Alex e fan .Hana Montana [il] am vazut noi ca tu ai o papusica draguta cu care dormi [cool] Florinel are un catelus din plus ...mami si tati au avut o iesire la film [cool] ne bucuram pentru voi sunteti minunatii.
Pupiciii [pupi]
Imagine
analy
Maestru
Maestru

Mesajde marimira » Dum Feb 07, 2010 10:24 am

Multumim [pupi]
Imagine
Imagine
"Copilul este un inger ale carui aripi se micsoreaza pe masura ce ii cresc picioarele"
marimira
Maestru
Maestru

Mesajde Dual » Dum Feb 07, 2010 4:22 pm

Pufi esti o frumusete, da' si mami arata super! [cool]
Imagine
Dual
Maestru
Maestru

Mesajde jo_ana » Lun Feb 08, 2010 2:28 pm

Pupici si de la noi...
jo_ana
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde marimira » Lun Feb 08, 2010 4:36 pm

Multumim mult,va imbratisam cu drag!
Imagine
Imagine
"Copilul este un inger ale carui aripi se micsoreaza pe masura ce ii cresc picioarele"
marimira
Maestru
Maestru

Mesajde dragomir lucia » Lun Feb 08, 2010 4:55 pm

acu am vazut-o pe carliontata asta mica,Doamne,ca dulce mai e.... [il]
imi imaginez ca si eu daca as avea o fetita tot asa creata ar fi....mi-ar placea sa am si o fetita,dar daca iese tot cuc?
va pup pe amandoua!
Imagine
dragomir lucia
Maestru
Maestru

Mesajde marimira » Lun Feb 08, 2010 5:28 pm

Multumim Lucia, Stef ce mai face cum mai este , mai faceti exercitii, a mai spus vreun cuvintel? Am citit dincolo ca va merge la gradinita ,e una particulara sau de stat?
Ar fi bine sa-l pregatesti din timp si sa-i spui ca va merge si ca va sta fara tine pt ca ii va fi greu daca este asa atasat de tine.
Pupici si va mai asteptam pe aici!
Imagine
Imagine
marimira
Maestru
Maestru

Mesajde dragomir lucia » Lun Feb 08, 2010 5:42 pm

Stef e un zapacit....mi-a mancat zilele [:D] ,dar il iubesc ca pe ochii din cap si mi-as da si viata pentru el...mai nou asculta muzica si canta si el..in engleza [ Rad cu gura pana la urechi] .....din pacate nu ma pot lauda cu prea multe cuvinte...are perioade cand repeta cate un cuvant ca apoi sa-l abandoneze...nu stiu de ce....ma gandeam sa reincep seditele,dar daca tot il accepta la gradi de pe acum o sa incerc mai intai varianta asta,poate cu copii se va lua mai usor....gradinita e de stat,deocamdata va sta pana pe la 13,va lua micul dejun si pranzul acolo,iar apoi il iau acasa.din toamna va ramane pana la sfarsitul programului.
pana definitivez cu actele si analizele mi-a spus directoarea ca mai pot veni in vizita cu el,ca sa se obisnuiasca.ma bucur ca am gasit intelegere,mi-a spus ca a mai avut asa un baietel,care acum e la pregatitoare si nu mai are probleme,mi-a garantat chiar ca voi vedea o inbunatatire dupa un semestru...sa speram ca vom reusi....
Imagine
dragomir lucia
Maestru
Maestru

Mesajde marimira » Lun Feb 08, 2010 5:50 pm

Ma bucur sa vad ca esti optimista si sper din suflet sa se rezolve problemele odata cu gradinita.
Succes ii dorim si da e f bine sa mergi cate putin acolo in fiecare zi pana incepe programul efectiv, o sa-l ajute sa se acomodeze.
Imagine
Imagine
marimira
Maestru
Maestru

Mesajde dragomir lucia » Lun Feb 08, 2010 5:56 pm

stiu ca trebuia sa fac mai de mult treaba asta.....adik de pe la 3 ani,cand am vazut ca nu-si da drumul a vorbit...acu imi pare rau ca m-am lasat influentata de unii si altii...
scenariul il am in cap...o sa-i placa,am mai fost in vizita la o gradinita si l-am scos de acolo taras,dar nu stiu daca o sa-i placa fara mine [czid] ...cu siguranta va face scene si va rasuna gradinita de urletele lui...imi stiu bine odrasla,dar mai stiu ca sunt multi copii care reactioneaza asa iar educatoarele sunt obisnuite...mergem inainte...
Imagine
dragomir lucia
Maestru
Maestru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clubul mamicilor cu bebelusi