Mamici de Martie 2007!

In asteptarea unui copil, gravidutele ne impartasesc sentimentele si experientele lor de viitoare mamici.

Mesajde mary_lou » Vin Apr 17, 2009 9:03 am

Cand am pierdut asta?!! Silver are deja bebe 2?!!!Io unde am fost de nu stiu?! [czid]

Sa intru mai des pe aici ca incepeti sa ma surprindeti si raman in urma cu stirile!
Imagine

"N-as vrea sa stiu ca in timp voi ajunge asemeni unui fir de praf, mai bine sa fiu un gand frumos in mintea fiecarui om ce m-a cunoscut."
mary_lou
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde mary_lou » Joi Iul 23, 2009 2:29 pm

Silver la multi ani!
Imagine

"N-as vrea sa stiu ca in timp voi ajunge asemeni unui fir de praf, mai bine sa fiu un gand frumos in mintea fiecarui om ce m-a cunoscut."
mary_lou
Membru de Onoare
Membru de Onoare

Mesajde Lilou » Lun Ian 25, 2010 3:38 pm

Buna!

Fetelor, mai intra cineva pe aici?
ImagineImagine
Imagine
Lilou
Boboc
Boboc

Mesajde mami3 » Lun Feb 08, 2010 3:57 pm

Buna!!!!
uite ca am intrat eu...chiar am fost mirata sa vad ca a scris cineva pe vechea tema...
poate ca mai deschizi site-ul si mai vorbim..chiar as vrea sa stiu ce mai faceti toate.
mami3
Asistent
Asistent

Mesajde Lilou » Lun Feb 08, 2010 11:51 pm

Buna mami3!
Ma bucur sa te "aud" [:)]

Noi suntem bine. Maya merge la gradi si ii place mult; nu s-a imbolnavit asa de des si asa de grav pe cat ma asteptam eu. Ne mai luptam si cu toanele varstei. Mai nou, asteptam si o surioara pentru ea (sau fratior, daca s-a inselat dr la eco).
Frumosii tai ce fac?
ImagineImagine
Imagine
Lilou
Boboc
Boboc

Mesajde mami3 » Mar Feb 09, 2010 9:18 am

Buna
ma bucur enorm ca sunteti bine si ca mai asteptati un bebe.
Copiii mei sunt si ei niste nazdravani, acum cam stramtorati in casa din cauza vremii Nu i-am dus la gradinita zilele astea si nici la celelalte activitati ale lor, mai precis ale fetelor (inot si balet).
cat are bebelusul din burtica?
mami3
Asistent
Asistent

Mesajde Lilou » Mar Feb 09, 2010 1:07 pm

Am 17 saptamani. Nu-mi vine sa cred ca mai am putin si ma apropii de jumatate.

Ma bucur ca sunteti ok. E rau cu vremea asta care nu-si mai revine, eu cred ca dau in depresie in curand daca nu fac o baie de soare [:)] . Mi-e dor sa ies cu copilul in parc...
ImagineImagine
Imagine
Lilou
Boboc
Boboc

Mesajde mami3 » Mar Feb 09, 2010 5:12 pm

Astazi am reusit sa ajungem la derdelus. A fost super...chiar prea cald pentru Maria care dupa 10 minute avea parul ud.
Despre bebelus...sunt un pas inaintea ta. Sunt pe la saptamana 28..sac!!!
mami3
Asistent
Asistent

Mesajde Lilou » Mar Feb 09, 2010 10:33 pm

Ooo, ce surpriza placuta mi-ai facut! Felicitari, nastere usoara si un bebe sanatos sa ai! Te admir, jos palaria pentru curajul de a avea al 4-lea copil. Eu sunt doar la a doua sarcina si initial m-am speriat ca nu ma voi descurca, din mai multe puncte de vedere. Intre timp m-am linistit si ma bucur ca Maya nu va fi singura.

Cum te simti? DPN e pe la sfarsitul lui aprilie - inceputul lui mai, nu?
ImagineImagine
Imagine
Lilou
Boboc
Boboc

Mesajde mami3 » Mie Feb 10, 2010 9:28 am

Multumesc!
de speriat..e normal ca doar nu-i chiar usor sa-i cresti...
dar ai facut cel mai bun lucru daruindu-i o surioara, mai ales ca sunt destul de apropiate ca varsta. Financiar o sa vezi ca nu mai ai aceleasi cheltuieli (in caz ca ai tinut lucrusoarele) si ca totul merita din plin. Ce te sfatuiesc e sa ii tot explici printesei ca o sa aiba o surioara, sa vorbiti impreuna cu bebele din burtica etc. ca ea sa se obisnuiasca cu ideea. E f important sa o implici si pe ea caci am vazut o groaza de cazuri in care copilul cel mare devine gelos si e u n haos total in casa. Ai mei m-au inebunit cu bebelusul...il pupa..cel mic ii da cu crema (adica ma da pe mine pe burtica), Ilinca ma indoapa de cate ori mananca ciocolata spunanad ca vrea si bebe etc.
Sunt si modificari asta e clar. De ex trebuie sa schimb masina cu una de 7 locuri [motor] Eu am un fix cu tinutul copiilor in scaun special asa ca nu au loc in spate toti, mai ales ca eu circul f mult singura cu ei asa ca nu are cine sa tina bebelusul in brate. Important e sa fie sanatos si noi pe langa ei sa putem sa-i crestem.
Maria imi spusese da cand i-am facut fratiorul ca mai vrea unu ca sa fie 2 fete si 2 baieti [:D] . Ca sa fiu sincera nu prea mi se parea ceva viabil dar nu te pui cu copiii asa ca uitema aici vorbind cu tine despre bebe 4 .
hai ca azi am avut limbarita..uite cat am mai scris...O zi buna iti doresc (mai ales daca esti la serviciu) !
mami3
Asistent
Asistent

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Jurnalul gravidutelor