înapoi

Budinca de taitei cu dulceata de visine ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Taitei
borcan Mic dulceata de visine1
Nuci110 g
Unt110 g
Zahar tos110 g
Sare
Detalii:
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierb taiteii in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca cu putin unt. Se asaza un strat de taitei intr-o forma unsa cu unt si se pun deasupra nucile taiate marunt, dulceata de visine si se acopera cu alt strat de taitei. Se pune deasupra restul de unt taiat cubulete, se pudreaza cu zahar tos si se rumeneste budinca la cuptor.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: