înapoi

Dovlecei umpluti cu carne ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
dovlecei de marime mijlocie8
carne300 g
orez30 g
ou1
ulei30 ml
supa de legume200 ml
sare7-8 g
smantana.60 g
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Dovleceii, spalati, curatati de coaja si taiati in jumatati, se scobesc cu lingurita. Carnea, curatata de pielite si spalata, se fierbe, se lasa sa se raceasca si apoi se trece prin masina de tocat. Se adauga sarea, oul, jumatatea din uleiul si orezul, care, in prealabil, a fost inabusit separat in restul de ulei si putina apa. Se framanta tocatura si se umplu cu ea dovleceii, care se asaza apoi intr-o craticioara, unul langa celalalt, se acopera cu un capac si se mai inabusa la cuptor, in putina supa de legume.
Recomandări:
Calorii: 286/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Era vorba de mancare vegetariana...

comentariu scris de: Vyolette la 2004/09/23 23:36:10

Pagina:   1