înapoi

Friptura de pasare in lapte ( - porţii)

**** * (3 voturi)
Ingrediente:
pui de 1 kg1
lapte dulce1 l
sare.25 g
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata, se spala puiul si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas si se acopera cu lapte dulce. Se pune apoi vasul sa fiarba la foc mic, pana ce carnea se desprinde de pe oase, apoi se scot bucatile de carne pe un platou. In sosul ramas se pune sare si se lasa sa fiarba pana ce se caramelizeaza.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Pare foarte interesant!

comentariu scris de: MadalinaS la 2003/09/12 11:38:11

Pagina:   1