înapoi

Friptura de porc inabusita ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Pulpa de porc1 kg
Cepe2
Usturoi
Cartofi1 kg
Untura1 lingura
Sare
piper
Muraturi
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de porc
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se spala bine carnea si se leaga cu o sfoara, dandu-i forma unui salam. Se pune pe foc intr-o cratita cu o lingura de untura, ceapa, cativa catei de usturoi, sare, piper si se lasa sa fiarba inabusit, turnand din cand in cand putina apa. Dupa o ora, se pun intr-o tava cartofii curatati si taiati in patru in lung. Peste cartofi se toarna sosul de la friptura, se adauga un pahar cu apa si carnea. Se da la cuptor. Se intoarce pe amandoua partile ca sa se rumeneasca bine.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: