înapoi

Mic cuib in forma de trandafir umplut cu miel ( - porţii)

***** (1 vot)
Ingrediente:
coasta de miel dezosata1
cartofi2
morcov1
lapte3 linguri
un varf de sare
putin cimbru.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se scoate carnea dupa coaste si se prajeste timp de 4 minute intr-o tigaie de teflon, fara ulei. In acest timp, se incalzeste laptele cu sarea. Se curata catofii si morcovii si se fierb 10-12 minute cu putina apa. Se scurg apoi de apa si se amesteca cu laptele. Separat, se amesteca, de asemenea, carnea de miel prajita. Piure-ul se aseaza in forma de coronita, pe o farfurie, iar in mijlocul ei se pune carnea maruntita.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: