înapoi

Rulada de ciuperci ( - porţii)

** *** (2 voturi)
Ingrediente:
Foaia: 6 oua
faina6 linguri
unt2 linguri
ulei6 linguri
1/2 pahar cu apa1
ciuperci300 g
putin unt
saredupa gust
piperdupa gust
faina1 lingurita
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana tare. Se ia dup afoc si se adauga untul si sarea si apoi se lasa la rece. Se incorporeaza treptat ouale intregi si apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins si se lasa la foc iute cca 10 minute, pana se rumeneste.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Cred ca ar trbui sa revizuiti reteta sau sa o numiti "Rulada de faina cu miros de ciuperci"!!!!!

comentariu scris de: pluto la 2003/11/19 12:43:42

Ciupercile au intrat doar la descrierea compozitiei,nu si la gatitul retetei... Unde,cand se pun ciupercile si cum ...crude,fierte,calite....etc.

comentariu scris de: alinavivi la 2003/10/14 22:51:52

Pagina:   1