înapoi

Salata de andive cu sos de mustar ( - porţii)

*** ** (3 voturi)
Ingrediente:
andive1/2 kg
ulei100 ml
mustar3 lingurite
smantana2 linguri
saredupa gust
piperdupa gust
otet1 lingurita
praf de zahar pudra1
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Andivele se curata de foile vestede, se spala bine, se taie in fasii lungi. Se scurg pe un prosop curat, apoi se pun intr-un castron.Separat se prepara sosul de mustar, care se amesteca cu andivele. Pentru prepararea sosului de mustar, se amesteca mustarul si zaharul pudra cu uleiul, turnat putin cate putin. Se adauga piperul, sarea, o lingura de apa si smantana. Se bate pane ce sosul devine omogen.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Salata asta este intr-adevar grozava! Nu degeaba are un numar maxim de voturi!

comentariu scris de: vanessa la 2006/03/24 19:33:34

Pagina:   1