înapoi

Sos spaniol ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
galbenusuri crude2
galbenusuri fierte2
sardele sfaramate2
1/2 lingurita mustar1
vin alb180 ml
ulei130 ml
1/2 lingurita otet1
castraveciori murati2
capatana usturoi pisat1
piper si sare
dupa gust
tarhon si patrunjel verde taiat marunt.
Detalii:
Categoria: Sosuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile crude cu sardelele si mustarul, pana se obtine o pasta, apoi se picura uleiul, ca la maioneza. Se dilueaza cu otetul si vinul, se adauga sare, piper, usturoi pisat, castraveciorii taiati patretele, verdeata, tocata marunt si galbenusurile.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: