înapoi

Supa-crema de peste ( - porţii)

**** * (1 vot)
Ingrediente:
peste270 g
zeama de peste5 cesti
galbenusuri3
faina1 lingura
smantana1-2 ceasca
unt130 g
zarzavat de supa
sare
piper.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de peşte
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pregateste un bulion de legume in care se fierbe pestele. Se dezoseaza carnea si se trece prin masina de tocat. Se amesteca cu un sos alb, subtiat cu o ceasca de zeama de peste si se trece printr-o sita deasa. Se mai adauga restul de zeama si piperul. Se potriveste de sare. Se dau cateva clocote; se ia de pe foc, se adauga restul de unt, galbenusurile si smantana.
Recomandări:
Supele-creme au la baza un piure de legume, legat cu un sos alb, sau numai amestecat cu smantana si galbenus de ou. Dietetica.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

nu am incercat niciodata.cred ca o s-ai placa copilului meu.

comentariu scris de: forum la 2010/07/13 15:33:49

Este o reteta buna.

comentariu scris de: CristiT la 2003/03/25 15:52:59

Pagina:   1