înapoi

Supa-crema de sfecla ( - porţii)

*** ** (1 vot)
Ingrediente:
Sfecla1/2
Zarzavat de supa obisnuit
Cartofi3
Smantana160 g
Galbenusuri2
Sare
Piper.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se face o supa de legume in care se adauga jumatate din sfecla taiata. Restul de sfecla se rade, se pune intr-o strecuratoare si se opareste cu zeama de la supa de legume bine fiarta. Se inlatura sfecla rasa dupa ce si-a lasat toata culoarea. Legumele fierte, in special cartofii, se trec prin sita. Se amesteca in castron smantana cu galbenusul si piperul si se dilueaza cu zeama de supa strecurata.
Recomandări:
Supele-creme au la baza un piure de legume, legat cu un sos alb, sau numai amestecat cu smantana si galbenus de ou. Dietetica.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: