înapoi

Supa de limba ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Limba1 kg
Morcov1
Telina1
Cepe3
Pastranac1 radacina
Patrunjel1 radacina
Orez1 cescuta
Galbenusuri3
Lamaie1
Sare
patrunjel verde.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de porc
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Limba se spala foarte bine, apoi se pune la fiert cu zarzavatul intreg si sare. Cand este gata, se strecoara, se curata de pielita si se taie felii, apoi se pune din nou la fiert cu orezul. Inainte de a o servi, se drege cu trei galbenusuri si zeama de lamaie si se presara cu patrunjel verde.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: