înapoi

Supa frantuzeasca ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Morcovi potriviti3
Praz (partea alba)2 fire
Cartofi1/4 kg
Frunze de telina1 ramurica
Fasole alba (inmuiata din ajun)1 ceasca
Cepe2
Cimbru
Usturoi2 graunti
jumatate de varza mica1
Unt70 g
Smantana10 g
Paine prajita
sare.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierb 2 ore si jumatate intr-un litru si jumatate de apa cu sare si unt toate legumele indicate, taiate subtire, afara de varza. Se strecoara si in aceasta zeama se fierbe varza taiata in sferturi. Cand si varza a fiert, se toarna supa in castron peste smantana si crutoane.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: