înapoi

Vinete bulgaresti ( - porţii)

***** (3 voturi)
Ingrediente:
Vinete mari2
Ardei grasi12
Cepe3
catei de usturoi3
Rosii 6
uleijumatate de ceasca
Saredupa gust
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se coc vinetele si ardeii, se curata, se rup fasii si se lasa sa se scurga. Se topeste ceapa curatata si taiata cu jumatate din cantitatea de ulei. Se taie si usturoiul marunt. Se asaza intr-un vas de sticla sau portelan, la fund, ceapa si se alterneaza randuri de vinete, ardei, rosii si usturoi, presarand si cate putina sare. Se termina cu rosii. Se toarna restul de ulei si se da la cuptor pana scade zeama.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Delicioasa si usor de facut. Eu am pus ce nu s-a mancat la borcan si a avut foarte mare success.

comentariu scris de: lavinie2001 la 2005/07/21 11:26:36

Pagina:   1