înapoi

Ciulama din carne de pasare ( - porţii)

***** (2 voturi)
Ingrediente:
carne de pasare (bucati)400 g
50 g ceapa
morcov40 g
radacina de patrunjel30 g
unt (ulei)35 g
faina15-20 g
lapte65 ml
zeama de carne
sare.6 g
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Bucatile de carne (aripi, spate, picioare etc.), curatate si spalate, se fierb, impreuna cu morcovul si patrunjelul, curatati, spalati si taiati bucati mari si cu 1/2 din sare. Separat, se pregateste cu ciulamaua: intr-o cratita se incinge untul (uleiul), se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de carne (zeama in care au fiert carnea si legumele), amestecand mereu, ca sa nu faca cocoloase.
Recomandări:
Calorii: 220/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

excelenta! sanatoasa, usor de preparat si gustoasa!

comentariu scris de: Lore71 la 2003/11/06 22:28:18

Pagina:   1