Termeni si conditii...

Termeni şi condiţii de furnizare a serviciilor
prin intermediul site-ului CopilulMeu.ro

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Serviciului

Bine ati venit la CopilulMeu.ro! CopilulMeu.ro va furnizeaza serviciile sale - denumit in continuare Serviciul - numai in conditiile urmatorilor Termeni si Conditii denumiti in continuare Termeni de Oferire ai Serviciului sau, prescurtat, TOS care pot fi actualizati de catre CopilulMeu.ro din timp in timp fara a mai face nici o notificare catre dumneavoastra. Cea mai recenta versiune a TOS poate fi consultata de catre dumneavoastra, oricand la http://www.copilulmeu.ro/tos sau selectand link-ul Termeni si Conditii amplasat in partea de jos a paginilor. In mod special, pentru anumite servicii oferite, CopilulMeu.ro poate sa includa prevederi suplimentare la actualii TOS, caz in care, inainte de oferirea serviciului respectiv, veti fi instiintati. Si pentru acele situatii se aplica prevederile de mai sus. In situatia in care sunteti de acord si acceptati TOS prezentati, suntati de acord sa acceptati neconditionat toate prevederile acestora.

2. Descrierea Serviciului

CopilulMeu.ro furnizeaza utilizatorilor sai accesul la o bogata baza de informatii incluzand, fara a se limita la, comentarii privind perioada prenatala, cresterea si educatia copilului, retete culinare, raspunsuri date de medici la intrebarile utilizatorilor, forum si altele. Serviciul include comunicari de la CopilulMeu.ro cu caracter administrativ (anunturi, buletine de stiri, etc.) care sunt parte integranta a serviciului si care va vor fi trimise ca parte a serviciului in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator al site-ului CopilulMeu.ro. Orice alta imbunatatire sau adaugire la CopilulMeu.ro va fi furnizata catre dumneavoastra si acceptata de dumneavoastra in conditiile prezentilor TOS fara sa fie necesara nici o notificare prealabila directa sau indirecta din partea CopilulMeu.ro, operatorilor, administratorilor sau propietarilor acestuia.

CopilulMeu.ro incearca sa furnizeze informatii cat mai corecte, accesibile si cuprinzatoare, acestea fiind in general revazute de catre un colectiv de specialisti in prealabil publicarii lor pe site. Totusi, informatiile prezentate aici au un caracter suplimentar, nefiind in nici un caz un inlocuitor al recomandarilor medicilor sau altor specialisti care iau in mod nemijlocit contact cu cazurile dumneavoastra concrete.

CopilulMeu.ro va recomanda sa contactati intotdeauna medicul sau specialistul dumneavoastra pentru rezolvarea problemelor concrete pentru fiecare caz in parte.

Pentru produsele si serviciile oferite prin intermediul acestui site, CopilulMeu.ro va recomanda sa va informati cu atentie asupra produsului si/sau serviciului respectiv, sa cititi cu atentie etichetele si/sau prospectele inainte de a le utiliza si sa verificati termenele de garantie.

Pe de alta parte nici una din informatiile aparute aici, daca nu s-a mentionat in mod explicit altfel, nu reprezinta o sustinere a unuia sau altuia din produsele si/sau metodele si/sau experientele si/sau sfaturile ori oricarui alt continut al acestui site.

Publicitatea este furnizata conform informatiilor furnizate de producator sau de contractorul acesteia. CopilulMeu.ro va incerca sa selecteze acele produse/servicii care, la nivelul de informatie si informare comun si rezonabil par sa fie furnizate in concordanta cu cerintele de calitate si profesionalism specifice. Totusi, producatorul, distribuitorul sau furnizorul, dupa caz, este singurul responsabil pentru calitatea si caracteristicile produselor si/sau serviciilor oferite aici.

Pe acest site se pot gasi contributii personale ale colaboratorilor CopilulMeu.ro (medici, psihologi, avocati, etc.), traduceri, informatii provenite de la alti utilizatori inregistrati ai site-ului. Vom incerca sa va tinem la curent cu informatii de ultima ora dar si cu informatii care sa faca mai usor procesul de concepere, crestere si educare al copiilor dumneavoastra.

CopilulMeu.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru informatile pe care le veti gasi pe forumul nostru sau in orice sectiune in care textul este adaugat de catre membrii nostri. Speram totusi, ca impreuna cu ceilalti membrii ai clubului nostru sa respectati si dumneavoastra regulile elementare de etica si comportament civilizat.

Sunteti de acord si acceptati urmatoarele :

 • CopilulMeu.ro, fara nici o notificare prealabila, poate sterge sau adauga orice informatie pe site, poate intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui.
 • CopilulMeu.ro, fara nici o notificare prealabila, poate publica sau nu informatii, intrebari, etc. provenite de la utilizatori inregistrati sau neinregistrati ai site-ului, poate publica partial sau integral, poate raspunde sau nu la intrebarile utilizatorilor, poate sterge partial sau integral unele mesaje fara a da nici un fel de explicatie utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati ai site-ului.
 • In cazul in care, pe CopilulMeu.ro se fac referiri la alte site-uri (de catre utilizatori sau altii), CopilulMeu.ro nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Serviciul este furnizat pe principiul celui mai bun efort pentru a asigura o calitate buna si CopilulMeu.ro si/sau operatorii acestuia si/sau administratorii si/sau propietarii acestuia nu isi asuma nici un fel de obligatie si/sau responsabilitate directa sau indirecta in ceea ce priveste utilizarea acestui site de catre utilizator.

3. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea servicului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator, denumite in continuare "Date de Inregistrare". De asemenea, sunteti de acord sa mentineti aceste informatii actualizate, adevarate, corecte si complete.

In situatia in care CopilulMeu.ro considera, rezonabila justificare, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, isi rezerva dreptul sa va blocheze accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

4. Politica de protejare a caracterului privat al datelor dumneavoastra

Datele de Inregistrare ale dumneavoastra, asa cum au fost definite mai sus vor putea fi folosite de catre CopilulMeu.ro, in cazul in care nu ati dezactivat optiunea de la sfarsitul sectiunii de inregistrare ca utilizator, pentru a va face si/sau trimite prin e-mail, curier, telefonic sau direct oferte comerciale si/sau informatii ale CopilulMeu.ro si/sau partenerilor acestuia si/sau operatorului si/sau propietarilor acestui site.

In orice situatie, datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite, exceptand cazurile prevazute de lege, daca nu v-ati dat in mod explicit si neechivoc acordul prin nedezactivarea optiunii de la sfarsitul sectiunii de inregistrare ca utilizator.

5. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. CopilulMeu.ro va face toate demersurile rezonabil considerate acceptabile pentru pastrarea in siguranta a datelor dumneavoastra.

Sunteti de acord sa instiintati imediat CopilulMeu despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii CopilulMeu.ro nu poate sub nici o forma, direct sau indirect, fi facut responsabil pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Sunteti de acord sa nu folositi serviciul pentru:

 1. transmiterea unor informatii care pot fi considerate ilegale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, vulgare, obscene sau sub orice alta forma in discordanta cu legile in vigoare;
 2. transmiterea unor informatii care v-ar asocia direct sau indirect, in mod fals, cu orice entitate/persoana cu care nu sunteti asociati;
 3. a falsifica, copia sau face disponibil continut al site-ului pentru care nu este dat un astfel de drept;
 4. transmite, in orice forma, informatie, sigle, continut, etc. care este propietatea unei terte parti si care nu v-a dat dreptul sa faceti acest lucru;
 5. afectarea prin impiedicarea sau diminuarea fluxului normal de furnizare a serviciului catre terti utilizatori;
 6. in general, in mod intentionat sau neintentionat, sa incalcati legea romana in vigoare sau orice alte reglementari care se pot aplica.

Ca membru al forumului sau prin propunerea de intrebari sau comentarii la continutul site-ului sunteti de acord sa respectati regulile de comportament impuse de bunul simt si de decenta. Totusi, CopilulMeu.ro isi rezerva dreptul de a nu publica si/sau a impiedica publicarea si/sau a intrerupe publicarea oricarui continut fara prealabila notificare a emitentilor acestui continut.

6. Sectiunile site-ului

CopilulMeu.ro are mai multe sectiuni, intre acestea fiind, dar nelimitandu-se la, magazinul virtual, retete culinare, invataturile bunicii, perioada prenatala si nasterea, cresterea si educatia copilului. La aceste sectiuni se pot adauga altele fara nici o notificare prealabila catre dumneavoastra. Oricare ar fi sectiunea acestui site, CopilulMeu.ro va incerca sa va puna la dispozitie informatii care sa aiba un ridicat grad de acuratete. Aceste informatii au totusi un caracter suplimentar si va recomandam sa recurgeti, in fiecare situatie concreta la ajutorul personalului de specialitate care cunoaste cel mai bine situatia dumneavoastra concreta. CopilulMeu.ro, administratorii acestuia si/sau propietarii nu sprijina, daca nu este mentionat in mod explicit in dreptul produsului/serviciului/informatiei/graficii/oricarui element de continut, si nu recomanda, rolul acestui site finnd unul de moderator. Pentru produsele/serviciile oferite prin intermediul CopilulMeu.ro este responsabilitatea dumneavoastra de informare completa si corecta asupra caracteristicilor si utilitatii acestora.

CopilulMeu.ro va face eforturile considerate rezonabil necesare pentru a se asigura ca produsele/serviciile oferite spre comercializare prin intermediul site-ului indeplinesc conditiile legale in vigoare in Romania pentru comercializare. CopilulMeu.ro va incerca sa faca o scurta prezentare a produselor/serviciilor oferite spre comercializare. Cu toate acestea dumneavoastra sunteti responsabil sa va asigurati ca ati luat cunostinta de caracteristicile si utilizarile produselor/serviciilor respective si, inmomentul in care le-ati comandat prin intermediul acestui site, sunteti in deplina cunostinta de cauza. CopilulMeu.ro nu face decat sa le faca disponibile, orice relatie privind produsul/serviciul trebuind sa se desfasoare intre dumneavoastra si producatorul/distribuitorul sau orice alt reprezentant legal pentru produsul respectiv. Vom face toate eforturile pentru respectarea intocmai a conditiilor de livrare mentionate. Totusi, in functie de situatia concreta, daca apar modificari veti fi instiintati prin intermediul informatiilor de contact pe care le-ati furnizat la inregistrarea pe acest site.

CopilulMeu.ro isi rezerva dreptul de a refuza sa faca, partial sau total, livrari de produse/servicii comandate prin intermediul site-ului de catre un utilizator, in aceasta situatie instiintand utilizatorul telefonic sau prin e-mail in maxim 2 zile lucratoare de la lansarea comenzii si fara a fi obligat sa dea nici o explicatie privind motivele refuzului.

7. Continutul creat de dumneavoastra sau pus la dispozitie pentru includerea in site-ul CopilulMeu.ro si/sau utilizarea direct sau indirect de catre administratorii si/sau propietarii acestui site.

CopilulMeu.ro nu solicita dreptul de propietate pentru continutul pus la dispozitie de utilizatori sau facut disponibil de catre acestia. Cu toate acestea, pentru continutul pus la dispozitie sau facut disponibil de catre dumneavoastra, acordati CopilulMeu.ro si/sau propietarilor acestuia cu titlu gratuit, pe plan national si international, urmatoarele drepturi:

 • Pentru continutul, informatiile, fotografiile, grafica, sunete, imagini in miscare, intrebari puse prin intermediul site-ului si raspunsurile la acestea, comentarii etc. : dreptul gratuit si perpetuu de folosinta, distributie, reproducere, multiplicare, modificare, adaptare, prezentare publica individuala sau impreuna cu alte informatii, fotografii, grafica, sunete, imagini in miscare, inclusiv pe acest site sau alte site-uri, in cataloage, reviste sau orice alta utilizare, inclusiv cu caracter comercial;
 • Pentru alte informatii decat cele mai sus mentionate : dreptul gratuit si perpetuu de folosinta, distributie, reproducere, multiplicare, modificare, adaptare, prezentare publica individuala sau impreuna cu alte informatii, fotografii, grafica, sunete, imagini in miscare, inclusiv in cataloage, reviste sau orice alta utilizare, inclusiv cu caracter comercial, stocare si/sau prelucrare pe orice mediu cunoscut sau care se va dezvolta ulterior.

Sunteti de acord sa nu tineti, direct sau indirect, CopilulMeu.ro, operatorii acestuia, administratorii si/sau propietarii acestuia si/sau partenerii acestuia responsabili sub nici o forma, inclusiv, dar nelimitandu-se la aceasta, financiara, pentru :

 1. Orice cerere sau pretentie care ar putea aparea din partea unei terte parti in legatura cu continutul de orice natura pe care dumneavoastra il transmiteti sau il faceti disponibil pentru acest site.
 2. Nerespectarea TOS si consecintele, directe sau indirecte, care apar ca urmare a acestei nerespectari.
 3. Orice activitate care apare ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau in conexiune cu acest serviciu, inclusiv, dar nelimitandu-se la, nerespectarea de orice natura a drepturilor tertilor. Totodata sunteti de acord sa bonificati si/sau despagubiti CopilulMeu.ro pentru orice situatie de tipul celei de mai sus care ar putea apare.

8. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : CopilulMeu.ro, operatorii, administratorii si/sau propietarii acestuia nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot apare intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului CopilulMeu.ro. CopilulMeu.ro, operatorii, administratorii si/sau propietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate. Sfatul nostru este sa analizati cu atentie astfel de situatii si sa decideti numai in cunostinta de cauza, dupa o atenta evaluare a situatiei concrete.

Totodata legaturile cu alte site-uri sunt supuse acelorasi conditii mai sus mentionate, CopilulMeu.ro neputand controla si/sau evalua si/sau certifica si nici dorind sa controleze si/sau evalueze si/sau certifice alte site-uri.

9. Drepturi de proprietate

Proprietarul CopilulMeu.ro - Westaco S.R.L. si, implicit, CopilulMeu.ro respecta dreptul de proprietate asa cum este el specificat in legislatia in vigoare. Continutul acestui site, daca nu se mentioneaza altfel - texte, imagini, elemente grafice, logo-uri, baze de date - este proprietatea Westaco S.R.L. si este aparat de legile privind propietatea intelectuala si celelalte legi aplicabile. Folosirea fara acordul Westaco S.R.L. a oricaror din elementele enumerate va determina Westaco S.R.L. sau reprezentantii acestuia sa ia imediate masuri de restabilire a legalitatii prin folosirea tuturor procedeelor legale de protectie si despagubire pentru incalcarea drepturilor mai sus mentionate. Dumneavoastra, ca utilizator al Serviciului sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus. Sunteti totdata de acord sa nu accesati si/sau sa nu incercati sa accesati serviciul decat prin intermediul interfetei puse la dispozitie de CopilulMeu.ro si/sau proprietarii acestuia.

10. Contact

Orice contact se va face prin e-mail la adresa office@www.copilulmeu.ro.