înapoi

Alba ca zapada ( - porţii)

*** ** (5 voturi)
Ingrediente:
Piersici800 g
Zahar450 g
Lapte1 ceasca
Vanilie
Albusuri4
Zahar pudra3 linguri
Detalii:
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata piersicile de coaja. Separat se face un sirop din lapte, vanilie si zahar. In acest sirop se adauga piersicile si se fierb pana se transforma intr-un gem bine legat. Se toarna intr-un vas udat cu apa si se lasa pana a doua zi, cand se rastoarna pe un platou si se acopera cu albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pudra. Se tin in cuptor cca. 10 minute, pana se intareste putin albusul. Se decoreaza cu cateva felii de piersici tinute la cuptor.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

bunicica

comentariu scris de: Ramona22 la 2004/10/21 02:29:23

Pagina:   1