înapoi

Aluat fraged ( - porţii)

***** (2 voturi)
Ingrediente:
Unt200 g
Smantana210 g
Galbenusuri4
Zahar pudra5 linguri
Faina3 pahare
Putina sare
Coaja de lamaie
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip:
Recomandată pentru:  Paşte
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune faina pe planseta. Se face o scobitura in care se toarna smantana, galbenusurile frecate cu zahar, sare, coaja de lamaie si untul putin inmuiat. Se framanta bine, pana se obtine un aluat care se desprinde de pe mana.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Am facut acest aluat si pot sa spun ca mi-a iesit foarte bine.Este foarre potrivit pentru copii si ai mei au savurat prajitura.O sa-l mai fac sigur!

comentariu scris de: bonita la 2006/01/15 05:06:10

este un aluat univresal, se pot face o miime de produse.pe mine ma incanta.

comentariu scris de: deliaemilia78 la 2004/10/30 21:43:33

Pagina:   1