înapoi

Antricot cu sos de tarhon ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
1
antricot de vita5 kg
ulei60 ml
ceapa170 g
tarhon2 legaturi
zahar30 g
otet100 ml
unt160 g
sare25 g
putin piper.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata ceapa, se spala si se taie marunt apoi se pune la fiert in 200 ml apa cu otet, piper, zahar, frunze de tarhon taiate marunt si cu sarea, apoi se lasa sa clocoteasca incet pana scade la jumatate. Dupa ce s-a racit putin, se adauga untul crud si se amesteca bine. Se serveste peste antricotul fript pe gratar sau prajit in tigaie, portionat si sarat. Antricotul trebuie sa fie fript in unt.
Recomandări:
Sosul poate sa fie nestrecurat sau, dupa dorinta se poate strecura. Acest sos se poate folosi si la fripturile de berbec.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: