înapoi

Aripioare de pui pane ( - porţii)

**** * (4 voturi)
Ingrediente:
aripioare de pui1 kg.
1 plic de condiment pentru pui
2 oua
1 ceasca de faina alba
1 ceasca de malai
1 ceasca de pesmet
1 lingurita de sare.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se taie aripioarele in cate doua bucati, se pun intr-un bol si ce condimenteaza. Se dau prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare. Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o farfurie pe care s-a pus un servetel de hartie, gros.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

coool, mai ales ca nu aveam decat cateva aripioare in tot frigiderul

comentariu scris de: alina_p77 la 2004/05/21 18:57:23

Pagina:   1