înapoi

Arpacas sarbesc ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
arpacas600 g
ceapa200 g
ulei200 ml
vin alb80 ml
ardei grasi200 g
usturoi50 g
rosii proaspete400 g
bulion100 g
cimbru
piper si sare
dupa gust.
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Strain
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se taie ceapa felii si apoi se caleste in ulei, apoi se adauga ardeii grasi taiati cubulete, usturoiul tocat marunt si se sting cu bulion si cubulete de rosii decojite. In acest sos se pune arapacasul, care fiert separat si spalat bine, se condimenteaza cu sare, piper si cibru, apoi se pune vinul si se fierbe inabusit 10-15 minute.
Recomandări:
La arpacas se pot adauga unt si verdeata tocata marunt. De retinut ca arpacasul se fierbe in apa multa, iar din cand in cand se amesteca cu o lingura sau o paleta din lemn.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: