|
- Detalii:
-
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Carnea, bine spalata si curatata de pielite, se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se spumeaza si se lasa sa fiarba in continuare, pana cand se inmoaie carnea. Se adauga ceapa, curatata, spalata si tocata marunt si se lasa sa fiarba pe foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga borsul fierbinte (fiert in prealabil si spumat), frunzele de ceapa verde, spalate si taiate si sarea, dupa gust. Se lasa sa mai fiarba cateva clocote, se adauga leusteanul, spalat si tocat si ouale batute. Cantitatea de bors este legata de gustul acestuia si de preferinta consumatorului.
- Recomandări:
- Calorii: 390/portie
Reteta propusa de Editura All
|
|
|