înapoi

Bors de miel ( - porţii)

***** (1 vot)
Ingrediente:
Cap de miel si spate800 g
Ceapa verde4 legaturi
Patrunjel1 legatura
Leustean1/2 legatura
Orez1 lingura
Bors1/2 litru
Sare
Galbenusuri. 2
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune la fiert cu 1 litru si jumatate de apa cu sare, capul intreg cu restul de carne taiata bucatele, mai intai bine spalate. Se spumuieste, se adauga ceapa verde taiata si orezul curatit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga borsul clocotit separat. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna. Se adauga patrunjelul si leusteanul tocat. Se acopera si se da deoparte. Dupa gust, se poate drege borsul cu 2 galbenusuri de ou.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: