înapoi

Bors de perisoare ( - porţii)

***** (3 voturi)
Ingrediente:
carne de vaca1/2 kg
ou1
cepe2
patrunjel verde
sare
piper
bors1/2 l
morcov1
patrunjel1 radacina
telina mica1
cu orez1 lingura
smantana2 linguri
galbenus.1
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierb legumele in 1 1/2 l apa cu sare. Intre timp, se toaca carnea impreuna cu ceapa. Se amesteca cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac perisoare cu mana uda si se pun la fiert in oala cu zarzavat. Dupa o jumatate de ora se adauga borsul clocotit si verdeata taiata marunt. Borsul se drege cu putina smantana si cu un galbenus.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

E supermisto reteta si e si usoara. Intrebarea mea este daca ii pot da aceasta ciorbita unui copil de 7 luni.

comentariu scris de: Tudy2006 la 2007/02/28 12:48:50

Pur si simplu excelenta, daca e facuta cu rabdare!

comentariu scris de: broscuta7 la 2004/03/23 22:28:05

Pagina:   1