înapoi

Bors de perisoare ( - porţii)

** *** (3 voturi)
Ingrediente:
Carne de vaca1/2 kg
Oua2
Cepe2
Patrunjel verde
sare
piper
Bors1/2 litru
Morcov1
Patrunjel1 radacina
Telina mica1
Orez1 lingura
Smantana3 linguri
Galbenusuri.2
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierb legumele in 1 litru si jumatate de apa cu sare. Intre timp, se toarna carnea impreuna cu ceapa. Se amesteca cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac perisoare cu mana uda si se pun la fiert in oala cu zarzavat. Dupa o jumatate de ora se adauga borsul clocotit si verdeata taiata marunt. Borsul se drege cu putina smantana si cu 2 galbenusuri.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: