|
- Detalii:
-
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de peşte
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Radacinoasele se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare, iar ceapa, curatata si spalata, se toaca. Se pune apa sa fiarba si, cand da in clocot, se introduc legumele si orezul si se lasa sa fiarba impreuna, la foc mic, 10-12 minute. Borsul se pune si el pe foc si se lasa sa dea doua clocote. Pestele, curatat si spalat, se taie bucati si se pune sa fiarba in oala cu legume. Dupa ce pestele a fiert, se adauga borsul si se mai lasa sa fiarba 3 minute. Se adauga sarea si se serveste cu verdeata, tocata marunt, presarata deasupra.
- Recomandări:
- Calorii: 205/portie
|
|
|