înapoi

Bors de pui ( - porţii)

**** * (2 voturi)
Ingrediente:
carne de pui600 g
morcovi50 g
radacina de patrunjel50 g
ceapa50 g
leustean20 g
orez30 g
unt20 g
sare5 g
bors1 litru
apa.1/2 litru
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune la fiert borsul cu apa, orezul, legumele, curatate, spalate si tocate marunt. Dupa doua clocote, se adauga carnea de pui, transata, spalata, lasandu-se sa fiarba in continuare la foc mic. Dupa ce au fiert, se adauga untul si, eventual, smantana si se serveste.
Recomandări:
Calorii: 290/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: