înapoi

Budinca de legume cu smantana ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
farfurie Legume asortate1
Chifle2
Smantana6 linguri
Lapte
Pesmet1 lingura
Rosii1 kg
40 g Unt
Sare
Sos de rosii sau sos alb
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Legumele se fierb in apa cu sare si apoi sa taie cuburi mici. Chiflele se inmoaie in lapte, se storc, apoi se trec prin sita. Se adauga legumele amestecate cu smantana si cu putina sare. Se pune toata compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace la cuptor cca. 25 de minute.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: