înapoi

Budinca de peste ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
peste700 g
ulei de masline1 pahar
dafin2 foi
cepe5
rosii400 g
ardei grasi2
orez150 g
zahar1 lingurita
catei de usturoi2
sare
piper
marar
patrunjel.
Detalii:
Categoria: Alte preparate
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Strain
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se pune pestele la fiert impreuna cu foile de dafin, in apa clocotita si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se scoate apoi pestele, se curata de pielite si se taie in bucati. Separat, se prajeste ceapa, taiata marunt, impreuna cu rosiile, curatate de pielita si tocate si ardeii, taiati felii. Se adauga sare si piper, dupa gust, precum si zaharul si usturoiul. Se pun apoi la fiert 25-30 minute, dupa care se dau prin masina de tocat. Intr-un vas, uns cu ulei, se asaza un strat din piureul de legume, apoi cateva bucati de peste, alternand straturile, ultimul fiind de legume. Se presara marar si patrunjel tocat si se da budinca la cuptor 15 minute.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: