înapoi

Cartofi umpluti cu branza ( - porţii)

*** ** (2 voturi)
Ingrediente:
Cartofi mari8
Cascaval125 g
Svaiter sau branza veche de oi rasa50 g
chimen1 lingurita
Unt125 g
Saredupa gust
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: 30 ore şi 0 minute
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Cartofii spalati si stersi se pun la cuptor. Dupa ce s-au copt, se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se taie in doua in lung si se scobesc cu o lingura scotand miezul intr-un castron. Coaja nu trebuie rupta, de aceea se lucreaza cu grija. Miezul se amesteca cu unt, branza rasa, chimen si putina sare, dupa gust. Se umplu cartofii la loc, de data aceasta mijlocul va fi mai rotunjor. Se asaza pe un graten si se tin 20 minute la cuptor incins, apoi se servesc. Cartofii preparati se pot acoperi cu un sos alb sau cu suc de rosii.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Am gresit cand am votat reteta: mi se pare excelenta.

comentariu scris de: FBOJI la 2004/04/02 12:35:50

Pagina:   1