înapoi

Chiftelute de dovlecei ( - porţii)

*** ** (6 voturi)
Ingrediente:
Dovlecei tineri3
Oua2
branza rasa4 linguri
Sarejumatate de lingurita
piperdupa gust
linguri de faina 2
Ulei
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Dovleceii curatati de coaja, spalati si stersi, se rad intr-un castron, adaugand o jumatate de lingurita de sare. Se amesteca si se lasa sa stea o ora, apoi se storc. Se pun in alt vas, se adauga ouale intregi, branza rasa, faina si piper dupa gust, amestecand bine totul. Se ia cu o lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins. Se prajesc chiftelutele pe amandoua fetele.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: