înapoi

Chiftelute de pasare ( - porţii)

**** * (3 voturi)
Ingrediente:
carne de pasare500 g
paine alba60 g
lapte200 ml
unt60 g
faina (pesmet)30 g
sare10 g
Detalii:
Categoria: Antreu
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele rece si jumatate din unt. Se amesteca tocatura pana ce se omogenizeaza si intreaga compozitie devine ca o pasta. Cu mana uda, se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina (pesmet) si se prajesc in restul de unt (ulei) incins, cate 5 minute pe fiecare parte. La sfarsit, se pun 5 minute la cuptor.
Recomandări:
Calorii: 320/portie
Reteta propusa de Editura All
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

este o reteta foatre buna

comentariu scris de: mary4 la 2007/02/05 14:58:45

Pagina:   1