înapoi

Ciorba cu perisoare ( - porţii)

**** * (2 voturi)
Ingrediente:
carne de vita250 g
eventual oase de vaca
ceapa75 g
morcov
telina si pastarnac cate 70 g
orez25 g
ulei15 ml
rosii (25 g bulion)200 g
un ou
sare5 g
leustean10 g
suc de lamaie2 lingurite
apa.1,5 l
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Daca sunt si oase, le fierbem in apa cu sare 2 ore si jumatate. Pe parcurs se spumeaza. Se strecoara si, in zeama obtinuta, se pun la fiert zarzavatul, curatat, spalat si taiat cubulete si ceapa, curatata si tocata, amestecata cu orez, sare, putin patrunjel tocat marunt si ulei si se pun la fiert in zeama de zarzavat. Cand perisoarele au fiert, se adauga rosiile, curatate de pielita si taiate felii (sau pasta de bulion). La sfarsit, se pune verdeata tocata marunt si se acreste cu lamaie, sare de lamaie sau otet.
Recomandări:
Calorii: 180/portie
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: