înapoi

Ciorba de dovlecei cu iaurt ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Dovlecei mai mari2
Zarzavat de supa
borcan Iaurt1/2
Orez1 cescuta
Verdeata
sare.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Vegetarian
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierbe o jumatate de ora zarzavatul de supa intr-un litru si jumatate de apa. Se adauga orezul si se fierbe inca 15 minute. Se pun si dovleceii taiati cuburi si cand acestia sunt fierti, se adauga iaurtul, sarea si verdeata. Se mai poate prepara si in felul urmator : Se inabusa tot zarzavatul cu 60 g unt. Se adauga o lingurita plina cu faina diluata cu apa rece. Se acopera cu un litru si jumatate de apa si se lasa pe foc pana fierb legumele. Mai departe se procedeaza ca mai sus.
Recomandări:
Dietetica
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: