înapoi

Ciorba de potroace de pasare ( - porţii)

***** (2 voturi)
Ingrediente:
Aripile
gatul
pipota si o parte de la spatele unei pasari
Morcovi2
Patrunjel1
Pastranac1
jumatate de telina
orez2 linguri
Zeama de varza
leustean
sare.
Detalii:
Categoria: Ciorbe,supe
Tip: Carne de pasăre
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatate, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cand zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita. La urma se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

FOARTE PUTINE RETETE PRECIZEAZA CANTITATEA DE APA IN CARE PUNEM CARNEA LA FIERT SI AR FI FOST INDICAT CA SI ACEASTA RETETA SA CONTINA ACEST LUCRU.NUMAI BINE.

comentariu scris de: goodwill_business la 2004/04/06 03:28:26

Pagina:   1