înapoi

Compot de corcoduse ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Siropul: 520 g zahar la 1 litru apa. Durata sterilizarii: 20 minute la 70
Detalii:
Categoria: Băuturi,siropuri,compoturi
Tip: Băuturi
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se aleg, dupa preferinta, corcoduse galbene sau rosii, carnoase si mari si nu prea coapte, se spala, se zvanta si se asaza indesat in borcane. Se toarna siropul rece peste fructe si se fierb la bain marie, procedandu-se ca la compotul de cirese.
Recomandări:
Pentru copiii de varste mici, se va strecura compotul din borcane, astfel ca ei vor bea doar siropul, fara fructe, pentru a nu inghiti eventualii samburi.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: