înapoi

Compot de piersici ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Siropul: 600 g zahar la 1 litru apa pentru fructele taiate jumatati. Durata sterilizarii: 20 minute la 70
Detalii:
Categoria: Băuturi,siropuri,compoturi
Tip: Băuturi
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se aleg piersici nu foarte coapte, se curata de coaja, se taie in jumatati, se scot samburii si se indeasa usor in borcan. Se toarna siropul fierbinte si se sterilizeaza, apoi se procedeaza ca la compotul de cirese.
Recomandări:
Pentru copiii de varste mici, se va strecura compotul din borcane, astfel ca ei vor bea doar siropul, fara fructe, pentru a nu inghiti eventualii samburi.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: