|
- Detalii:
-
Categoria: Dulciuri
Tip:
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
- Mod de preparare:
- Laptele, in care s-a pus vanilia, se fierbe incet. Se da deoparte, se acopera ca sa nu isi piarda aroma. Ouale sparte se pun intr-un castron cu zaharul si se bat bine. Se adauga laptele si sarea, amestecand tot timpul. Se ard 4 linguri de zahar intr-o cratita. Cratita trebuie apucata cu o carpa de toarta si invartita, pentru ca zaharul sa poata sa curga si sa imbrace marginile. Cand tot fundul si marginile sunt acoperite se lasa sa stea 2-3 minute. Se toarna laptele amestecat cu ouale. Se fierbe acoperit, pe baia de apa, in cuptor, 30-40 minute, avand grija ca apa din vas sa fie inlocuita, pe masura ce scade, cu alta apa tot fierbinte. Cratita in care se face crema trebuie sa fie cufundata
|
|
|