înapoi

Fileuri de salau cu cartofi fierti ( - porţii)

*** ** (1 vot)
Ingrediente:
Salau1 kg
Ciuperci220 g
cepe Arpagic3
Cartofi450 g
Vin alb1 pahar
Putina nucsoara
sare
piper
foaie1
Dafin
Lamaie1
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de peşte
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se curata si se taie salaul in fileuri. Se da sare si piper. Se stropesc fileurile cu zeama de lamaie si se tin la rece. Intre timp se fierb in doua cesti de apa toate oasele, pielita si capul salaului taiate bucatele, impreuna cu o ceapa, foaia de dafin, 3-4 boabe de piper si sare. se fierb pana ramane
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: