înapoi

Frigaruie variata ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
nuca din coasta de miel250 g
sau piept taiat 6-7 bucatele
ulei de masline2 lingura
plus 2 pentru prajit
zeama de lamaie1 lingura
putin cimbru
cartofi2
supa de arpagic3 linguri
galbenus1
lapte3 linguri
rosii foarte mici5
putina sare si piper (optional).
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se marineaza mielul cca 35 de minute in amestec cu ulei de masline, zeama de lamaie, cimbru, sare si piper. Se fierb cartofii in apa cu sare, se paseaza pana se obtine un piure care se amesteca cu galbenusul, laptele si supa de ceapa. Se formeaza 5 buleti care se auresc cca 8 minute in ulei. Se prajesc bucatelele de miel in tigaie, timp de 6-7 minute. Separat, se fierb rosiile 1 minut, apoi se decojesc. Pe doua frigarui se pun alternativ bucatelele de miel, buletii si rosiile decojite.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: