înapoi

Friptura de iepure cu sote vanatoresc ( - porţii)

***** (0 voturi)
Ingrediente:
Iepure
Ulei3 linguri
Faina
Unt60 g
Vin alb1 pahar
Cepe4
Ciuperci2
Patrunjel verde
Sare
piper
Zahar2 bucati
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de miel
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se sterge bine carnea cu o carpa curata, se taie bucati si se rumeneste in ulei amestecat cu unt. Se adauga ceapa taiata rondele, ciupercile taiate feliute si patrunjelul tocat. Se lasa pe foc pana cand ceapa devine aurie. Se presara faina. Se da sare si piper si se subtiaza cu vin si putina apa. Se acopera si se fierbe pana ce carnea s-a fragezit. Inainte de a servi friptura, se adauga la sos zaharul caramelizat si o bucatica de unt.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: