înapoi

Friptura delicioasa ( - porţii)

**** * (2 voturi)
Ingrediente:
rasol alb2 kg
slanina afumata110 g
vitel1 picior
morcovi200 g
cepe arpagic14
cu vin1 pahar
grasime2 linguri
verdeata
sare
piper.
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in grasime incinsa. Se scurge grasimea, se adauga vinul si se fierbe pana ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de vitel, fiert putin mai inainte, verdeata, sare, piper si apa cat sa cuprinda bine toata carnea. Se spumeaza, se acopera si se da la cuptor. Dupa 2 ore, se adauga morcovii taiati pe lung si arpagicul curatat. Dupa alte 2 ore se scoate din cuptor, se desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele, acoperit cu zeama degresata si strecurata.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu:

Cred ca e gustoasa, insa nu apreciez folosirea afumaturilor in alimentatia copilului.

comentariu scris de: telecinemateca067413 la 2004/08/13 08:16:34

FARA COMENTARIU

comentariu scris de: hyranya la 2004/02/26 14:15:09

NEMAIPOMENIT DE BUN!!!!!!!

comentariu scris de: hyranya la 2004/02/26 14:14:20

Pagina:   1