înapoi

Friptura meridionala ( - porţii)

*** ** (1 vot)
Ingrediente:
Friptura750 g
Ulei3 linguri
Cepe2
Usturoi2 fire
Faina1 lingura
Vin1 pahar
Lamaie1
Franzela8 felii
Unt150 g
Patrunjel verde
Sare
piper
Detalii:
Categoria: Feluri principale
Tip: Carne de vită
Recomandată pentru:
Specific: Romanesc
Timp preparare: -
Dificultate: redusă
Propusa de: Administrator
Mod de preparare:
Se prepara o friptura inabusita sau se folosesc resturi de friptura si se taie felii. Se pregateste un sos dintr-o lingura de grasime, cepele tocate marunt, usturoiul tocat, faina, sare, piper, stinse cu vinul si sarea de lamaie. Se lasa sa scada si se strecoara. Separat se prajesc in unt feliile de franzela. Se asaza pe farfurie, alternand o felie de friptura, una de franzela si se acopera cu sos. Se presara patrunjel uscat.
Votaţi reţeta:

Scrie un comentariu: